Andreea Esca Însărcinată La 47 De Ani !! Detaliul Care A Dat-O De Gol Pe Știrista Pro TV Azi-Noapte, La Un Eveniment Monden

Imaginea-simbol a postului Pro TV, Andreea Esca nu putea să lipsească de la un eveniment monden așteptat, cu mare interes, în showbizul autohton.
Joi seară s-a desfășurat Gala Unica 2019, iar printre vedetele care au participat a ”strălucit” și Andreea.
Andreea Esca a ”furat” privirile celor prezenți prin rochia de culoarea roșie, iar ochii curioșilor s-au fizat și asupra taliei.
Unii dintre ei au lansat și o presupunere, anume aceea că vedeta Pro TV a preferat o rochie mai largă pentru a masca… un început de burtică.
”Nu iese fum fără foc”, se spune, de foarte multe ori, însă Andreea Esca – 47 de ani – nu a dat, încă, nicio declarație referitoare la o eventuală sarcină.
Fanii ei ar fi bucuroși să afle cât mai multe amănunte, numai că, deocamdată, misterul persită.
Andreea Esca: ”Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat”
Prezentatoarea știrilor PRO TV nu a apelat la nicio intervenție estetică, cu toate că în trecut s-a confruntat cu câteva kilograme în plus.
Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor.
Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat.