Andra l-a sunat pe Cătălin Măruţă la miezul nopţii. Unde se afla prezentatorul: „E panicată întotdeauna”

Andra l-a sunat pe Cătălin Măruţă la miezul nopţii. Recent, prezentatorul a a filmat un podcast cu Cosmin Seleși, care a durat până noaptea târziu. Andra ştia că soţul ei nu obişnuieşte să filmeze noapte, s-a panicat foarte tare.

Măruță a încercat să o liniștească pe Andra, care se panicase, şi i-a spus că el și Cosmin Seleși înregistrează pentru podcast.

„Andra: Am crezut că ești acasă, puiu.

Măruță: De ce? Ai auzit că s-a auzit ușa la casă sau ceva?

Andra: Da, am crezut că ești prin casă.

Măruță: Nu, iubire, sunt cu Cosmin. Poate e pisica.

Andra: Pisica e la mine în brațe.

Măruță: E altcineva prin casă?

Andra: Nu mă speria! Că tu nu filmezi acum!

Măruță: Iubire, noi chiar filmăm la podcast.

Andra: Iubire, nu mă face de râs.

„Măruță: E panicată întotdeauna. Pun pariu că dacă mă uit acum pe aplicație are toate luminile aprinse.‘, a fost discuția telefonică a celor doi, din timpul podcast-ului.

Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină

Rolul menajerei Ildiko din celebrul serial „Numai iubirea” a fost cel care a consacrat-o pe Ioana Ginghină. De atunci, a avut mulţi admiratori, printre care şi Cătălin Măruţă. Confesiunea a fost făcută chiar de prezentatorul Pro TV, mărturisindu-i actriţei faptul că era îndrăgostit de ea.

„Când jucai în serialul „Numai iubirea”, de pe Acasă TV, erai menajera Ildiko, în 2004, eu eram îndrăgostit de tine. Mă uitam la serialul ăla pentru tine. Pe cuvânt, îmi aduc şi acum aminte tot felul de secvenţe şi îmi plăcea foarte tare de tine. Mi-aduc aminte şi acum ce pămătuf aveai„, este confesiunea făcută de Cătălin Măruţă, Ioanei Ginghină.

„Eu ce să zic, da, acolo mi-am căpătat notorietatea. Eu eram la Londra, acum vreo câţiva ani, şi se deschide o maşină, din care se aude -Te iubesc, Ildiko!-„, a fost replica actriţei.