Andra, ipostază incendiară pe litoralul românesc. Iată cum s-a fotografiat artista în vacanță

Chiar dacă evită de obicei să se afișeze indecent în spațiul public, iată că de acesta dată Andra a fost suprinsa într-o ipostază incendiară pe litoralul românesc.

Recent, artista a petrecut o scurtă vacanță alături de familie la malul Mării Negre.

Aici, ea a lăsat rușinea la o parte și s-a fotografiat alături de Măruță și copii într-un jacuzzi. Andra a imortalizat momentul, iar fanii au fost surprinși să o vadă pe artistă în costum de baie.

Recent, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care refuză să se afișeze în costum de baie în spațiul public.

Andra, ipostază incendiară pe litoralul românesc
Împreună cu cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță au petrecut câteva zile pe litoralul românesc. Iar artista a fost surprinsă într-o ipostază rară, în vacanță.

Și-au făcut bagajele și au plecat departe de traficul și aglomerația din Capitală… la mare! Împreună cu cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță s-au relaxat pe litoralul românesc. S-au plimbat pe plajă, s-au bucurat de priveliști și și-au încărcat bateriile.

Încă nu a fost vreme de făcut baie în mare, așa că s-au bălăcit într-un jacuzzi. Artista a imortalizat momentul, iar fanii au fost surprinși să o vadă pe artistă în costum de baie. Ce-i drept, nu a lăsat să se vadă prea mult, căci în fața ei stătea fiul său.

”Încă nu putem face o baie în mare, dar nu mai e mult! Am dat o fugă pe litoral doar pentru o plimbare și să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână! ❤️”, a scris Andra pe Instagram.

De ce nu se fotografiază Andra în costum de baie