Andra, despre al treilea copil. “Eu dau tot din casa…”

În ultima perioadă au tot existat zvonuri cu privire la o nouă sarcină a cântăreței, iar Andra s-a decis să vorbească despre al treilea copil. Artista a tot negat ipoteza că ar fi însărcinată în nenumărate rânduri, însă acum s-a decis să le explice tuturor situația.

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate. Andra a vorbit deschis despre toate zvonurile apărute în presă.

Ce spune Andra despre al treilea copil
Andra a mărturisit că familia ei nu se mărește, iar la baza acestor presupoziții a stat mereu burtica ei, care a mai crescut în ultima perioadă, însă acest lucru s-a întâmplat dintr-un anumit motiv.

Cântăreața a spus că în perioada de lockdown a stat acasă alături de copii cărora le-a gătit dar a și mâncat. Minunatele preparate pe care aceasta le-a gătit au ajuns pe burtica artistei și de aici tot felul de zvonuri. Vedeta a asigurat pe toată lumea că daca vă rămâne, din nou, însărcinată nu va păstra secretul și va da marea veste imediat.

„Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă .” a declarat Andra, pentru o emisiune tv.