Anda Călin și-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „A făcut un gest mare”. VIDEO

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut mereu o relație specială, chiar și atunci când au fost despărțiți.

Au știut mereu să se înțeleagă foarte bine și nu au avut resentimente.

Până la urmă, din iubirea lor s-a născut o minunăție de copil. Drept dovadă, Anda Călin a făcut un gest uriaș pentru a-și ajuta iubitul, atunci când a avut nevoie disperată de bani.

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut mereu o relație specială, chiar și atunci când au fost despărțiți. Au știut mereu să se înțeleagă foarte bine și nu au avut resentimente. Până la urmă, din iubirea lor s-a născut o minunăție de copil. Drept dovadă, Anda Călin a făcut un gest uriaș pentru a-și ajuta iubitul, atunci când a avut nevoie disperată de bani.

Invitat la „Xtra Night Show”, Liviu Vârciu a povestit despre noua lui mare pasiune: cinematografia. Simpaticul artist a mărturisit că a lucrat ceva vreme la un film, unul care l-a cam lăsat lefter.

Anda Călin și-a vândut casa pentru Liviu Vârciu

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a povestit Liviu Vârciu.