ANDA CĂLIN, DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA CU LIVIU VÂRCIU.

ANDA CĂLIN, DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA CU LIVIU VÂRCIU. CEI DOI AU FOST LA UN PAS DE DESPĂRȚIRE: ”AM STAT SEPARAȚI 4 LUNI”

După cinci ani de relație, Anda Călin face dezvăluiri neștiute despre ea și Liviu Vârciu. Cei doi au fost la un pas de a pune punct poveștii lor de dragoste, dar au reușit să treacă peste neînțelegeri.

Recent, Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat într-o vacanță romantică. Cei doi s-au relaxat, fără copii, în Turcia. Fetița și băiețelul lor au rămas în grija bunicilor pentru ca Liviu și Anda să petreacă timp împreună.

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă, de-a lungul timpului, au existat și obstacole în relația lor. În 2018, din cauza neînțelegerilor, Liviu și Anda au fost separați timp de patru luni. Au reușit totuși să treacă peste orice obstacol, iar iubirea dintre ei s-a dovedit a fi mai presus decât orice. În momentul de față, cei doi se înțeleg de minune, iar relația lor merge ca pe roate.

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, declarat Anda Călin pentru Playtech.

Liviu Vârciu și Anda Călin au doi copii împreună

Sunt împreună de aproximativ cinci ani și au doi copii minunați. După mai multe despărțiri și împăcări, artistul și bruneta au decis să mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat împreună.

Liviu Vârciu și Anda Călin au încercat să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și a reflectoarelor, iar, la scurt timp după marea împăcare, Anda Călin a rămas din nou însărcinată. În primăvara anului 2020, bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Astfel, Liviu Vârciu și-a văzut în sfârșit visul cu ochii, acela de a fi și tată de băiat.