Anda Adam s-a logodit cu noul iubit. „Am primit un trandafir și un inel de logodnă”

Anda Adam (41 de ani) este una dintre concurentele noului sezon „Bravo, ai stil!

Celebrities”. În cea mai recentă ediție a emisiunii TV, solista a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci.

În fiecare episod al show-ului, concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat outfitul. De această dată, cântăreața a îmbinat realul cu imaginarul și a dezvăluit că s-a logodit.

„Am vrut să arăt că am un inel foarte drăguț. Iubitul meu misterios jur că este născut de Valentine’s Day, pe 14 februarie. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El e francez”, a declarat Anda.
„Asta este o cojiță împletită dintr-un aliaj incert care valorează circa 0,11 lei la preț de retail. Cu tot cu prețul magazinului ajunge la un 6 lei”, a glumit Maurice Munteanu. „Inelul pe bune l-am lăsat acasă pentru că este prea scump și mi-a fost teamă să-l iau la filmări. Este în seif”, a completat solista. Anda a publicat în mediul online primele fotografii alături de noul partener în august 2021. În dreptul acestora a scris: „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”.
„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte!”, a comentat bărbatul, ultimele două fraze redând versurile piesei All of Me a solistului John Legend. „Superbi! Trăiește viața așa cum vrei!; Foarte drăguț tipul! Fericire maximă!; Mă bucur foarte mult că ești fericită în sfârșit, chiar se vede că sunteți foarte îndrăgostiți!; Faceți un cuplu foarte frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării artistei.