Anca Țurcașiu, „Vreau să dau reset”. Mesaj pentru fostul soț

Anca Țurcașiu a divorţat în urmă cu aproape un an. După o căsnicie de circa 22 de ani, alături de medicul Cristian Georgescu, cântăreaţa a hotărât că e mai bine ca fiecare să o ia pe drum diferit.

Recent, Anca Țurcașiu şi-a uimit fanii cu melocia „Vreau să dau reset”. Prin intermediul ei îşi spune povestea şi cum a luat-o de la capăt.

Hotărârea de a divorţa a venit după mult timp de gândire. Nu a fost pripită, dar, se pare, nu este nici regretată. Prin intermediul melodiei „Vreau să dau reset”, Anca Țurcașiu chiar îi transmite un mesaj fostului soţ şi îi spune că a trecut peste povestea lor şi poate lăsa totul în trecut.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzică. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Melodia nouă, mesaj pentru fostul soț
Chiar dacă a suferit enorm după divorţ, Anca Țurcașiu a mărturisit că e pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. A adăugat că a trecut mai uşor prin perioada problema începând prin a se iubi pe sine mai multe.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.

Secretul tinererii veşnice
Anca Țurcașiu a arătat dintotdeauna bine. Fanii însă sunt uimiţi de faptul că, la 50 de ani, vedeta arată la fel de bine precum în tinereţe.