Anca Țurcașiu, totul despre un nou partener de viață. Actrița este pregătită să ia totul de la capăt

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Viața ei a fost destul de grea în ultima vreme și a trecut printr-un divorț extrem de dureros, dar se pare că este pregătită să ia totul de la capăt.

A decis să pună capăt suferinței și se gândește deja la o nouă iubire,

Anca Țurcașiu, gata pentru o nouă relație
Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu aproximativ doi ani. Celebra actriță a suferit mult după ce a ieșit dintr-un mariaj de peste 20 de ani și i-a luat mult timp să se refacă. Deși fostul ei soț a trecut repede este despărțire și și-a refăcut viața, pentru ea a fost dificil să se vindece.

Deși a avut parte de momente grele după divorț, actrița nu regretă nimic. Din contră, spune că s-a regăsit pe ea când și-a pierdut jumătatea și a învățat să se iubească mult mai mult. Chiar dacă a fost rănită și a suferit mult, spune că este pregătită pentru o nouă relație și vrea să iubească din nou, pentru că are multe iubire de oferit, fiind cel mai important sentiment pentru ea.

“Sunt foarte bine, m-am regăsit. Fiecare se naște intr un anumit fel pe pământ. Am învățat sa ma iubesc și sa ma pun pe primul loc. Pentru mine, toată viata a fost importanta iubirea.Sunt pregătită chiar și de o nouă relație. Sunt pregătită pentru tot binele din lumea. Am devenit mai mult profesor decât actor în ultimii ani. Lucrez foarte mult cu copiii, de vreo 23 de ani. Imi dau un vibe foarte bun. În sfârșit a fost o vara relaxanta si frumoasa! Oamenii aveau nevoie de asa ceva!”, a mărturisit Anca Țurcașiu la TV.

Artista este mulțumită de tot ce are acum și spune că îi merge foarte bine și în plan profesional. Lucrează mult cu copiii și se încarcă cu energia acestora, lucru ce îi dă o stare de bine și împlinire.

Fostul soț se recăsătorește
La aproximativ un an de când Anca Țurcașiu a anunțat public divorțul, fostul soț, Cristian Georgescu, se pregătește să se recăsătorească. Medicul stomatolog și-a cerut iubita de soție și a împărtășit cu toată lumea marele eveniment al vieții lor, semn că este fericit și mândru de alegerea făcută.

Cristian și viitoarea sa soție s-au afișat împreună la puțin timp după ce Anca a anunțat că nu mai formează un cuplu. Nu s-a ascuns deloc și a preferat să fie transparent, mai ales că devenise un bărbat liber. Acum probabil a început să pregătească deja marele eveniment, care sigur va avea loc curând. Cert este că de data aceasta, Cristian Țânțăreanu nu-i va mai fi naș. Acesta a precizat deja că nu îi va mai fi părinte spiritual dacă va fi cu o altă femeie.