Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

Anca Țurcașiu (51 de ani) a fost deseori acuzată în mediul online că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

Unii dintre urmăritorii artistei susțin chiar că „nu o mai recunosc”.

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

„Nu știu cine sunteți. Nu vă recunosc. Ce-ați făcut cu Anca Țurcașiu?!?; Erai mai frumoasă înainte să-ți faci ceva la față!; Ești cu totul altă persoană, ce-i drept frumoasă, cred că asta ai vrut! Prea multe operații estetice!; Ești de nerecunoscut.

Păcat, erai mai frumoasă în trecut”, sunt câteva dintre comentariile primite de actriță. De-a lungul trecerii anilor, Anca Țurcașiu a spus care este părerea ei despre operațiile estetice. Totodată, actrița a admis că a apelat o singură dată la o astfel de intervenție.

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect.