Anca Sigartău, mărturisiri emoționante! A învins o boală nemiloasă prin post, după ce medicii i-au mai dat doar un an de trăit

Anca Sigartău este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Anca are o familie frumoasă, o carieră de succes care a dus-o pe cele mai cunoscute scene ale teatrului, dar se pare că nu a avut dintotdeauna o viață perfectă. Actrița a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă la doar 30 de ani, pe care a învins-o prin post. Când se pregătea de ce e mai rău, a venit vestea cea mare.

Anca Sigartău: “Știam că mor!”
Anca Sigartău a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de doar 30 de ani. Nu a aflat direct ce problemă are cu adevărat, dar o prietenă o tot îndemna să urmeze un tratament. Într-un final, a aflat adevărul și a mers la medic de bunăvoie, în speranța că va mai avea o șansă.

La un alt control, după mai multe ședințe de citostatice, Anca Sigartău a aflat că tumora crescuse cu încă 8 centimetri, ceea ce nu era deloc normal. Medicul i-a comunicat că nu va mai putea pleca acasă, pentru că trebuie să rămâna sub atenta sa supraveghere, dar actrița s-a ambiționat și a renunțat la tratament.

„După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri pe citostatice și nu este normal. Am spus cu toate astea că vreau să mă duc acasă. În momentul respectiv nu mi-a spus nimeni.”, a mărturisit Anca Sigartău.

Postul a salvat-o pe Anca Sigartău
Anca Sigartău simțea că viața ei este pe sfârșite și a decis să țină post cu ocazia Crăciunului, pentru a se simți mai împăcată sufletește. Ea a simțit că trebuie să facă asta și și-a amintit de sfaturile bunicii sale, care o învățase cum să postească.

Pe 20 decembrie a mers la control, iar medicii au fost foarte uimiți când au văzut că tumora dispăruse și Anca se afla în afara oricărui pericol. Actrița a simțit din prima că această minune s-a produs datorită postului și rugăciunilor sale, că Dumnezeu i-a ascultat cererea.