Anca Sigartău, fericită alături de al doilea soț. Vârsta la care s-a căsătorit prima dată

Actrița Anca Sigartău și cel de-al doilea soț, Dragoș Pandele, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ambii fiind la

vârsta maturității depline.

Primul mariaj al actriței a fost unul de coșmar, ea fiind bătută și amenințată de bărbatul cu care are trei copii.

Mai mult, în urmă cu 20 de ani, în viața artistei s-a produs o adevărată minune, după ce s-a vindecat de cancer. La acel moment, medicii îi mai dădeau doar un an de trăit.

Anca Sigartău este o cunoscută și îndrăgită actriță de teatru și film care s-a remarcat încă de tânără. Studentă fiind la UNATC, ea a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Tinerilor Actori – Costinești (1989). Trei ani mai târziu, ea a primit și premiul pentru cel mai bun rol de comedie (rolul Puck în „Visul unei nopți de vară”). A făcut parte din trupa Teatrului Bulandra, imediat după absolvirea facultății, din 1991, prestația ei artistică fiind deosebit de apreciată. Totodată, a cochetat și cu televiziunea, în 2007-2008, când a fost prezentatoarea emisiunii Excentricii la TVR Cultural. Mai mult, de câțiva ani se ocupă de regizarea dublajelor în limba română pentru desenele animate realizate de Disney.

Anca Sigartău soț
Pe Tito Abaab, primul soț, l-a cunoscut în timpul studenției, la o petrecere. Acesta era de origine tunisiană, trăia în București de peste 10 ani și studia Medicina. Ea, ca viitoare actriță, era la prima dragoste și a luptat enorm cu cei din jur deoarece nimeni nu era de acord cu căsătoria lor. Și-a întemeiat o familie cu Tito, iar din căsnicia aceasta au rezultat trei copii – Sonia, Teodor și Iosif. Însă la aproape 10 ani de la căsătorie, Anca a plecat să joace în Germania, cunoscând un triumf profesional. Din păcate, aceasta i-a și adus sfârșitul mariajului cu medicul Tito Abaab, care ajunsese să o amenințe și chiar să o bată.

În prezent, Anca Sigartău trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Pandele, actualul său soț. Cei doi sunt căsătoriți de aproape șapte ani, se respectă enorm, Dragoș fiind bărbatul care o înțelege și o ajută mereu. De asemenea, amândoi împart aceleași valori, merg împreună și în călătorii, și la biserică. De aproximativ șapte ani sunt căsătoriți.