Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț, de mai multe ori:

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz însă, ca în orice relație, au avut parte și de momente de cumpănă, fiind puși în situația de a se gândi serios la viitorul lor.
Până la urmă, iubirea lor necondiționată este cea care i-a unit mai mult, de fiecare dată. Iată ce au declarat cei doi!
Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Fosta prezentatEa este mamă a șase copii, doi fiind din căsătoria cu fostul partener, David și Sara, iar ceilalți patru sunt din actuala căsnicie cu artistul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.
Cu șase copii acasă, viața de familie este, pentru cei doi, și cu surprize frumoase, dar și cu greutăți. În ciuda imaginii de familie perfectă, cuplul nu are mereu parte doar de lapte și miere.
Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț
Anca Serea și Adi Sînă au o familie superbă și numeroasă. În afară de viața profesională și de familie, cei doi își mai fac timp și pentru ei, fiind importantă și relația de cuplu.
În ciuda imaginii de familie perfectă, au parte și de discuții serioase sau de neînțelegeri.
Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc.
Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre.
N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.
Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale.
Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite.
Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit
Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii, a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.
Dar acum nu suntem certați. Eu încerc în fiecare zi să fac astfel încât copiii noștri să aibă siguranța zilei de mâine. Asta e foarte important.
Posibilitățile pe care noi le-am avut când am fost de vârsta lor sunt incomparabile. Ăsta e un lucru minunat pentru ei, a completat și Adi Sînă, pentru aceeași sursă.
Cei doi soți și-au dorit de mult să se mute într-o altă locuință. Au făcut eforturi să caute o casă potrivită pentru familia lor. Până la urmă, dorința li s-a împlinit și au găsit ceea ce căutau.
Sursă foto: Facebook