Anca Serea, dezvăluire neașteptată după 11 ani de relație.

Anca Serea este un adevărat model pentru femeile care își doresc și familie și carieră.

Împreună cu Adi Sînă formează una dintre cele mai numeroase familii din showbiz-ul autohton.

Vedeta este, fără dar și poate, o mămică curajoasă care este privită cu admirație de multe femei din România. Iată ce a declarat după 11 ani de relație cu soțul ei.

Anca Serea – anunț după 11 ani de relație

Îndrăgita vedetă de televiziune, mamă-eroină cum o consideră mulți, este o persoană onestă și vorbește deschis și despre lucrurile mai puțin roz din viața ei.

Pentru cei care aveau impresia că trecerea timpului degradează o relație de iubire, Anca Serea spune că după 11 ani lângă Adi Sînă tot mai există atracție.

Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45. Una e la 25-30, alta e acum, a spus Anca Serea.

De-a lungul timpului au apărut zvonuri care anunțau neînțelegeri între Anca Serea și Adi Sînă, însă niciunul nu a fost

confirmat. Prezentatoarea tv de la Prima a avut grijă întotdeauna să păstreze discreția asupra vieții ei de familiei.

După 11 ani de relație cu soțul ei, Anca Serea spune că nu sunt tot timpul pe aceeași lungime de undă. Prezentatoarea tv

de la Prima este de părere că ea și soțul ei sunt foarte diferiți, dar că au un mare numitor comun: familia și copiii.

Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc, a mai spus Anca Serea.

Anca Serea: regula principală în relația de cuplu
Se spune că secretul unei relații de cuplu trainice și sănătoase este implicarea implicarea ambilor parteneri și dorința lor de a face lucrurile să meargă. În spiritul acestei idei, Anca Serea crede că regula este să nu se culce pe-o ureche nici femeia și nici bărbatul. Altfel spus, să fie mereu atenți la nevoile celuilalt și să găsească modalitatea prin care să țină departe plictiseala și monotonia.

Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori, spune Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 11 ani și au șase copii, dintre care, băiatul cel mare a părăsit deja cuibul familiei fiind admis la o prestigioasă universitate din Olanda unde studiază Filosofia.