Anca Serea, adevărul despre căsnicia ei.

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Trăiește o frumoasă poveste de iubire de ani buni alături de celebrul artist Adi Sînă și are o familie numeroasă, cu șase copii.

Anca a oferit detalii din mariajul cu Adi Sînă și a dezvăluit cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii după atâția ani.

Anca Serea, dezvăluiri despre mariaj
Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi din țară. Sunt împreună de mulți ani și în anul 2015 s-au căsătorit, dar iubirea dintre ei este la fel de mare și niciodată nu au dat semne că lucrurile nu ar mai merge bine și nu s-a pus problema de divorț.

Anca este foarte deschisă cu fanii ei și vorbește mereu despre lucruri personale. La fel a procedat și acum, când le-a explicat cum reușește mereu să păstreze flacăra aprinsă, chiar și după mult timp de iubire. Astfel, soția lui Sînă spune că cel mai important este timpul pe care îl acorzi persoanei iubite.

Anca Serea spune că ea și Adi își fac mereu timp pe care să-l petreacă împreună, iar cel puțin o zi pe săptămână este rezervată pentru ei. Chiar dacă au șase copii, încearcă să iasă în oraș singuri mereu, organizează vacanțe în doi și se distrează, pentru a ieși din rutină și nu a permite monotoniei să se instaleze între ei.

“Timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă. Atunci când ai o familie, adică când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi’, a explicat Anca Serea.

Anca Serea, despre al șaptelea copil
Anca Serea are o familie numeroasă și își mai dorește să aibă copii. La fel și Adi, a visat mereu la asta, dar se pare că nu va mai putea deveni din nou tată. Anca Serea suferă de o afecțiune care nu îi permite să mai rămână însărcinată, lucru ce o afectează foarte mult.

Vedeta a mărturisit că are mai multe probleme medicale cu care încă se confruntă, dar cea mai mare este anemia cu care se luptă de la 18 ani. Din cauza acesteia, nu mai poate rămâne gravidă, pentru că riscul ar fi prea mare.

„Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani’, a declarat Anca Serea.