Anca Serea a leșinat pe stradă!

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra soție a lui Adi Sînă este o eroină pentru

faptul că are șase copii, dar și pentru tot ce face în plan profesional. Stresul și-a spus cuvântul în cazul prezentatoarei TV, motiv pentru care a ajuns să leșine pe stradă.

Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea este o femeie foarte activă, care are mereu ceva de făcut.

Cei șase copii o țin mereu în priză și, pe lângă ei, are o mulțime de alte responsabilități. Muncește mult și este foarte stresată, iar asta și-a pus serios amprenta.

Anca a trecut prin clipe grele de curând, lucru ce a speriat-o serios și a făcut-o să ia măsuri.

Vedeta a povestit că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută când se afla în Bulgaria alături de soțul ei, la o întâlnire de afaceri. Atunci și-a dat seama că trebuie să aibă mai multă grijă de ea și de sănătatea ei.

Cei doi erau pe stradă, când vedetei i s-a făcut rău. Aceasta a luat suplimente de la farmacie, dar starea ei nu s-a

schimbat. Anca a ajuns la spital și nu mai vedea și nici nu mai auzea cu partea dreaptă, dar mai ales nu se putea mișca. Astfel, nu a avut de ales și soțul ei a sunat la Ambulanță.

„Am avut o perioadă foarte nefericită, din care am învățat ceva important. Mă trezesc mai recunoscătoare. Trebuie să mă pun pe primul loc, pe mine și sănătatea mea.

Pur și simplu căzusem pe stradă în Bulgaria, eram la o întâlnire de afaceri cu Adi, nu aveam energie, nu eram bine. Am luat suplimente de la o farmacie, nu mi-am revenit, apoi am chemat ambulanța.”, a declarat Anca.

Diagnostic dur de la medici
Anca a primit un diagnostic dur de la medici. După ce s-a stabilizat, aceștia i-au spus că nivelul ei de fier din sânge era zero. Astfel, a decis să facă analize amănunțite când a revenit în țară, pentru că starea ei era tot mai gravă.

A stat două săptămâni internată în spital și a ratat chiar și ziua fiicei sale, dar a ales să aibă mai multă grijă de ea.

Veștile de la medici nu au fost deloc bune, ci unele foarte îngrijitoare. Specialiștii au avertizat-o că riscă să își piardă viața dacă nu ia măsuri și nu își schimbă stilul de viață haotic.

“Doctorul s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: Dacă nu te potolești, nu mai prinzi 40 de ani. Vrei să mori? Practic nu mai eram un om normal”, a spus ea.