Anamaria Prodan, totul despre noul iubitul arab. Impresara este dispusă să își schimbe religia pentru el: “A venit vremea să-mi schimb destinul!”

Anamaria Prodan trăiește o perioadă dificilă din viața ei, dar are parte atât de dezamăgiri, dar și reușite.

Chiar dacă a fost dezamăgită de cel pe care îl iubea și a rămas singură, se pare că este pregătită să ia viața de la capăt și dă o nouă șansă iubirii.

A dezvăluit totul despre iubitul ei, de care este foarte îndrăgostită.

Prodanca se iubește cu un arab

Anamaria Prodan este pregătită să iubească din nou și deja și-a găsit pe cineva.

După luni întregi de suferință, în care a căutat modalități de a-l aduce înapoi pe Reghe, s-a liniștit și a decis să își refacă viața lângă o persoană pe care o consideră perfectă.

Se pare că se iubește cu un arab, după cum a declarat.

Sexy-impresara a spus că nu se pune problema despre o relație oficială, pentru că nu este de acord să facă un astfel de pas atâta timp cât încă este o femeie căsătorită.

Îi place în mod deosebit de domnul care a apărut în viața ei, pe care îl consideră un bărbat adevărat.

Mărturisește despre acesta că este foarte îndrăgostit de ea, dar nu grăbesc lucrurile și nici măcar nu s-au sărutat, ci doar se îmbrățișează când se văd și păstrează legătura. I-a impus arabului mai multe reguli, pe care acesta este dispus să le respecte până la divorțul Anamariei de Reghe.

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a spus vedeta în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan, pregătită să facă sacrificii
Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a dat de înțeles că este dispusă să își schimbe și religia dacă simte că el este cel care merită acest lucru. Astfel, ar putea trece la islam, să își acopere chipul cu un voal, așa cum fac femeile de acest gen.

Prodanca simte că a venit momentul să schimbe ceva în viața ei, să își schimbe destinul și să facă ce simte. Ajunsă la 50 de ani, este suficient de matură să ia decizii radicale, dacă știe că îi fac bine.

„Dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o formă de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu, să trăiesc eu, am 50 de ani. Eu mi-am ales bărbații în viață. Niciodată ei pe mine. Consider că atunci când te alege un bărbat nu e bine”, a adăugat managerul de fotbal.