Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: ”Da, este adevărat”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie.

Antrenorul confirmă despărțirea de sexy impresară, la două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

S-a zvonit de multe ori că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, însă astăzi antrenorul confirmă despărțirea. În urmă cu două săptămâni, sexy impresara și soțul ei și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu și au organizat o super petrecere.

La scurt timp după petrecerea de pomină, speculații despre un posibil divorț au apărut. Anamaria Prodan a infirmat zvonurile despre divorț și a mărturisit că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. ‘Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!’, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

După ce vedeta a infirmat divorțul, Laurențiu Reghecampf a declarat că, de fapt, este adevărat și că s-au despărțit. Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc’, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cel care ar fi vrut divorțul este antrenorul, iar acesta s-ar fi mutat deja din vila în care locuia cu soția sa. Laurențiu Reghecampf s-ar fi mutat acum într-un apartament din București, în timp ce Anamaria Prodan a rămas cu copiii în vila din Snagov.