Anamaria Prodan, după ce a fost întrebată dacă Reghe stă cu amanta: „Cine nu vrea să mai facă parte din familie…”

Anamaria Prodan este plecată în Dubai, în timp ce Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Bănie, după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

Sexy-impresara a fost întrebată direct dacă antrenorul s-a mutat cu amanta la Craiova, moment în care a răbufnit și a făcut noi dezvăluiri.

Anamaria Prodan este în Dubai, Reghe la Craiova și încă se discută despre un posibil divorț. Impresara a precizat în repetate rânduri că nu intră în discuție o depărțire, cu toate că soțul ei a fost surprins în compania unei domnișoare, în Deltă și a apărut în public fără verighetă.

Ultima dată, Anamaria Prodan a fost întrebată direct: „Aţi aflat că stă (n.r. Reghe) cu amanta la Craiova?’.

Anamaria Prodan a solicitat dovezi clare în acest sens și a a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în căsnicia sa.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!’, a spus tranșant Anamaria Prodan pentru sport.ro.