Anamaria Prodan, alături de „Regele Modelingului din Transilvania”!

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare. Aflată în plin scandal de divorț, aceasta s-a hotărât să colaboreze cu Ștefan Farell.

Chiar dacă s-a mutat în Dubai, soția lui Laurențiu Reghecampf este dispusă să investească într-o agenție de modele din Cluj, anunță voxbiz.ro. A fost convinsă de cel care este supranumit „Regele Modelingului din Transilvania”.

Chiar Anamaria Prodan ar fi în spatele unei mutări spectaculoase. Potrivit sursei citate, City Fashion Week, eveniment organizat de Farell, nu va mai avea loc la Cluj-Napoca, ci la București.

Ștefan Farell este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru relația pe care a avut-o cu Bianca Rus. Cei doi s-au despărțit, în 2020.

„Dragii mei, Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate. Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă.

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației. Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie„, a transmis Ștefan, anul trecut, pe pagina sa Facebook.

Agentul de jucători s-a săturat să se relaxeze în apartamentul de lux pe care a plătit nu mai puţin de patru milioane de euro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, într-un mod surprinzător, că s-a apucat de un nou proiect. Îl va avea alături de Walter Zenga, fostul antrenor de la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2004-2005.

„Un nou proiect în fotbal alături de legenda Walter Zenga„, a postat impresarul pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan a stat departe de afaceri după lovitura primită de la Gigi Becali. A fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man de la FCSB, la Parma, şi a ratat un comision uriaş. Urmează să se judece cu atacantul de 22 de ani.