Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă:

Anamaria Prodan nu se mai ascunde și admite că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă! Impresara a vorbit sincer despre infidelitatea soțului ei, dar și despre un posibil divorț.

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă

Anamaria Prodan a renunțat să mai păstreze aparențele unei familii fericite atunci când ruptura este deja evidentă. Impresara a dat cărțile pe față a povestit totul într-un interviu, vorbind deschis despre infidelitatea lui Laureanțiu Reghecampf, despre posibilul divorț și despre ce simte mai exact aceasta.

Într-un interviu acordat pentru playsport.ro, Anamaria Reghecampf a explicat comportamentul ei din ultima perioadă și a dezvăluit că este conștientă că Reghe a înșelat-o, însă nu poate să denigreze persoanele la care ține atât de mult și că toată această situație se poate rezolva doar cu calm.

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan nu vrea să creadă că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o
Întrebată despre presupusa amantă despre care se zvonește atât, Anamaria Prodan a evitat la început să răspundă direct, însă ulterior a spus că încearcă să ignore ce se întâmplă și să păstreze de fapt imaginea bună a lui Reghecampf.

”Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu cine sunt domnișoarele și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?