Analiza numerologică a lui Vladimir Putin. Ce a observat maestrul Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a făcut analiza președintelui rus, la Antena 3.

Numerologul ne dezvăluie ce vrea Vladimir Putin să demonstreze anul acesta și când va veni sfârșitul lui.

”Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere.

Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete.

Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite.

Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

În diagrama lui Vladimir Putin apare cifra 4, despre care maestrul Voropchievici spune că este o cifră care se poate divide.

”El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât”, a explicat acesta.

Când și cum îi va veni sfârșitul lui Vladimir Putin, conform numerologiei, vezi pe Antena 3