Am întâlnit aceasta bătrână în Piața Mare. Era abătuta și se plimba printre mașini fără a cerși … Am întrebat

O bătrânică din Brăila a primit ajutor atunci când e aștepta cel mai puțin.

Femeia și-a pierdut familia, soțul și fiul, iar dacă asta nu era suficient, la bătrânețe soarta a lovit-o din nou. Bătrâna a dezvoltat o tumoare în zona feței și are nevoie urgentă de operație.

O rază de lumină a apărut în viața bătrânei atunci când, întâmplător, pe stradă a întâlnit un om cu suflet mare. Bătrânica, doamna Postolache Marioara, rătăcea pe străzile din Brăila și a fost observată de o femeie care a fost impresionată de cazul său și care a încercat imediat să o ajute. O tânăra a intrat în vorbă cu doamna Postolache și i-a aflat povestea de viață.

Impresionată de lucrurile prin care bătrânica a trecut și de situația în care se află acum, femeia a decis să o ajute. Așa că a făcut public cazul pe rețelele de socializare și a demarat o acțiune de strângere de donații pentru ca bătrânica să se poată opera.

„Am întâlnit aceasta bătrână în parcarea Carrefour de la Piața Mare. Era abătuta și se plimba printre mașini fără a cerși … Am întrebat – o dacă o pot ajuta cu ceva și mi-a răspuns ca îi este foarte rușine să cerșească, dar tumoarea din zona nasului trebuie operata și că are dureri groaznice de cap și abia mai poate respira.

Cu ochii în lacrimi mi-a zis ca are soțul și băiatul decedat și ca mai bine ar lua-o Dumnezeu și pe ea. Cu acordul ei am făcut o poza în speranța că poate sunt oameni cu suflet mare și o vor ajuta sa strângă banii pentru operație la București pentru ca aici la,Brăila nu au aparatură.”, se arată în postarea femeii.

Oamenii au sărit în ajutorul bătrânei
Din fericire, strigătul de ajutor făcut în numele doamnei Postolache Marioara nu a rămas fără răspuns, iar mai mulți oameni cu suflet mare au sărit în ajutor. S-au făcut donații, iar în curând bătrânica va ajunge în sala de operații.

Un prim pas a fost făcut, iar doamna Postolache Marioara poate să fie optimistă din nou. Intervenția o să fie una dificilă, iar după o să fie nevoie de o recuperare. După aceasta operație femeia va avea nevoie de transfuzii de sânge, iar cei interesați să o ajute o pot face în continuare, prin donații.

Vă rugăm să mergeți incepând de mâine să donați sânge pentru doamna Postolache Marioara,69 ani ,chirurgie…