Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut a rămas intact după explozie! Restul bisericii este praf

În mod incredibil, altarul unei biserici creștin ortodoxe din Beirut a rămas complet intact după explozia devastatoare, deși restul bisericii a fost făcută praf.

Preotului paroh nu îi vine să creadă și consideră că aceasta este un semn clar de la Dumnezeu.

Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut a rămas intact după explozie! Restul bisericii este praf
Părintele Youil Nassif a povestit că a părăsit biserica cu numai 15 minute înainte de tragicul eveniment. acesta se afla împreună cu copii lui, pe car ei-a lăsat în grabă acasă și s-a întors cu sufletul la gură să vadă ce s-a ales de biserica lui.

Ajuns la fața locului inima i s-a oprit pentru o clipă când a constat că toată biserica lui fusese distrusă. Mare i-a fost mirarea cțnd, înaintând, a văzut că altarul era intact. Nici măcar o candelă care rămăsese aprinsă pe sfânta masă nu se stinsese. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. În filmuleț se poate vedea clar cum afectează explozia toată suprafața bisericii și cum toate cele sfinte din altar rămân nemișcate în tot acest timp.

Preotul este de părere că acesta este un semn clar de la Dumnezeu, care ne este alături chiar și în momente atât de tragice. Părintele Nassif a făcut apel la toți crețtinii din lume să se roage pentru poporul libanez, care are mare nevoie de ajutor divin în aceste clipe de grea încercare.