Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul” Citeşte întreaga ştire: Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Alina Laufer a născut prematur în februarie 2021. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Alături de Ilan Laufer, actualul ei soț, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel, Davina și, respectiv, Nathaniel.

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Pe 25 martie, Alina și micuții au revenit acasă.

Recent, Alina a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când familia ei s-a mărit. Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul” Pe 15 iulie 2021, gemenii Alinei și ai lui Ilan au împlini 5 luni. Deși nu schimbă scutece, Karina este un ajutor de nădejde când vine vorba de frățiorii ei mai mici. „Karina nu schimbă scutece, însă știe să îi adoarmă pe gemeni.

Am plecat o oră și jumătate de acasă cu Ilan, la cumpărături, și i-am lăsat pe cei mici cu părinții mei, dar Karina a fost cea care a știut să-l adoarmă pe Nathaniel”, a mărturisit Alina, în emisiunea Vorbește Lumea. Despre planurile lor pentru restul acestei veri, Alina a mai spus: „Am fi avut planuri de vacanță cu toții, vara aceasta, dacă nu ne-am fi speriat. Săptămâna trecută am fost la munte o noapte și cei mici nu au reacționat foarte bine. Când erau mai mititei puteam să-i deplasăm mai ușor.

Recunosc că nu i-am dus de acasă foarte des, fiind doi e mai dificil și a fost și vremea caldă. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. Nu au vrut să doarmă deloc. Le-am schimbat mediul. Deocamdată o să petrecem în curte concediul. Avem și piscină”.