Alina i-a fost alături lui Gabriel Cotabiță în cele mai grele momente ale sale.

Gabriel Cotabiță și Alina sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu trei ani, cei doi au făcut nunta. De atunci, formează unul dintre cele mai discrete cupluri, iar aparițiile lor în public sunt destul de rare.

Astăzi, soția artistului își aniversează ziua de naștere, așa că acesta a surprins-o cu un mesaj emoționant.

Gabriel Cotabiță a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant, în care îi muțumește soției lui, pentru tot. De asemenea, acesta a asigurat-o de iubirea lui necondiționată.

„Astăzi e ziua Alinei, cea care îmi stă de câțiva ani aproape cu inima şi sufletul! La mulţi ani! Şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! Te iubesc necondițiomat”, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Alina a fost alături de Gabriel Cotabiţă în cele mai grele momente ale lui, de nouă ani încoace, inclusiv atunci când a fost la un pas de moarte, în 2015.

Tânăra i-a demonstrat mereu ca îl iubeşte necondiţionat şi de acest lucru s-a convins şi artistul, care a cerut-o de nevastă imediat ce a ieşit din comă, chiar de ziua ei, în 2016.

„Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine…

Femeia asta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine’, a mărturisit Gabriel Cotabiţă într-un interviu la momentul acela.