ALEXANDRU ARȘINEL ȘI SOȚIA SA, MARINELA, AU CORONAVIRUS. S-AU INFECTAT LA DOUĂ LUNI DE LA VACCIN

Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București și soția sa, Marilena, au fost, de curând, diagnosticați cu SARS–CoV–2.

Actorul s-a vaccinat cu Pfizer, dar după primele simptome s-au instalat, a decis să se testeze. La fel a făcut și Marinela. Iar acum, cei doi sunt internat în spital.

„Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare.

Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Fanatik.

S-a vaccinat fără să stea pe gânduri
Pentru că nu s-a numărat niciodată printre cei care au contestat existența virusului, în ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul.

Și soția sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar Alexandru Arșinel speră ca forma bolii să fie una ușoară.

Actorul are și alte afecțiuni
În 2013 , actorul a fost supus unui transplat de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan.

Intervenția chirugicală a fost una „controversată”, mai ales după ce s-a aflat că a făcut operația în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

Alexandru Arșinel are mai multe intervenții chirurgicale la coloană iar, în 2017, a fost operat la inimă, moment în care medicii i-au montat un stent.

Nici Marilena nu este lipsită de probleme. În 2017 a căzut pe scări, la grădinița nepotului, și a fost operată pe creier. Urmările au fost însă teribile: soția lui Alexandru Arșinel a ajuns imobilizată în scaun cu rotile.