Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital

Marele actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat din nou, la un spital privat din București, după

ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, potrivit unor surse din presa centrală.

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în
trecut. De data aceasta, situația pare mai gravă decât în februarie.

Conform surselor Fanatik, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este una critică și necesită supraveghere permanentă

din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

Probleme grave de sănătate pentru Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a mărturisit recent că are probleme grave de sănătate și că se va retrage din lumea teatrului românesc.

Marele actor a mărturisit că încearcă să facă față spectacolelor pe care le are programate, iar mai apoi dorește să se retragă din activitate.

În luna fenbruarie 2022, Alexandru Arșinel a ajuns pe mâna medicilor pentru mai multe investigații din cauza problemelor sale cardiace.

Alexandru Arșinel a mărturisit că are probleme cu respirația, iar de-a lungul timpului, actorul a suferit mai multe intervenții la nivelul inimii.

Alexandru Arșinel, în fața unei noi intervenții pe inimă

Medicii de la clinica privată unde se află internat acum Alexandru Arșinel au luat decizia să îl interneze măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare, potrivit Antena 3.

Conform informațiilor obținute de Fanatik, Alexandru Arșinel ar putea în situația de a suporta încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Internarea lui Alexandru Arșinel vine după ce, de câteva săptămâni bune deja, fiul său angajase o asistentă medicală care să îl supravegheze, în permanență, pe actor, chiar acasă la el.

Ce spunea Alexandru Arșinel după ultima internare
”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a declarat Alexandru Arșinel după ultima internare în spital, când și-a anunțat și retragerea din activitatea teatrală.

‘Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mai spus marele actor.