Alexandru Arșinel ar fi ajuns la azil. Starea de sănătate a actorului se înrăutățește de la o zi la alta: ”A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Alexandru Arșinel s-ar confruntă cu grave probleme de sănătate.
Încă de la începutul acestui an, Alexandru Arșinel s-ar confruntat cu mai multe perioade grele, problemele de sănătate fiind cele care nu i-au dat deloc pace.
În luna februarie a lui 2022, marele actorul a fost transportat cu ambulanța la spital, fiind în stare gravă, iar de la jumătatea lunii aprilie, acesta s-a retras și din viața actoricească.
Alexandru Arșinel ar fi ajuns pe mâna medicilor
De atunci, nimic nu s-a mai știut despre Arșinel până acum.Și asta pentru că s-a aflat, conform Cancan, că marea stea a teatrului românesc s-ar fi retras din lumina reflectoarelor din cauza stării de sănătate, tot mai precară.
În prezent, spune sursa mai sus menționată, Alexandru Arșinel ar fi fost mutat de acasă într-un azil, fiind sub supravegherea specialiștilor, după ce ar fi suferit o cădere psihică.
De mai bine de o lună, marele maestru ar fi internat într-un cămin privat din București, aflat sub tratament, starea sa de sănătate nefiind una bună, chiar agravându-se de la o zi la alta, în ciuda eforturilor specialiștilor.
Fapt pentru care ar fi și slăbit foarte mult, cântărind acum jumătate din greutatea pe care a avut-o la începutul acestei veri.
“ A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale.
Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor ”,
susțin sursele Cancan.ro.
Actorul a fost operat de două ori
De altfel, nu este pentru prima dată când cel care a făcut pereche pe scenă zeci de ani cu regretata Stela Popescu se confruntă cu probleme de sănătate.
Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, Alexandru Arșinel a trecut pragul mai multor spitale, de fiecare dată reușind să învingă boala.
În toamna anului trecut, Arșinel a întâmpinat probleme la inimă, suferind ulterior două operații complicate, medicii montându-i un stent și un stimulator cardiac.
Totodată, în anul 2013, Alexandru Arșinel a primit a doua șansă la viață.
La vremea aceea, actorul a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, după ce, susținea el atunci, timp de 40 de ani s-a aflat în evidența medicilor, suferind 30 şi ceva de colici renale care i-au făcut rinichiul să mai funcționeze doar în proporție de 6%.