Alexandra, amanta preotului din Iași, a cerut ordin de protecție împotriva soțului

Alexandra, tânăra care a avut o iubire pe ascuns cu preotul Bogdan Orzetic, din localitatea ieșeană Scobâlțeni, a solicitat ordin de protecție împotriva soțului care a bătut-o mai multe zile după ce a aflat de idila ei cu fața bisericească.
Alexandra a povestit pentru presa locală că „nu prea a înțeles” de ce soțul ei a bătut-o 3 zile și 3 nopți după ce a aflat de idila cu preotul.
„Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am.
El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”, a spus tânăra, potrivit BZI.ro.
Ordin de protecție împotriva soțului bătăuș
Bărbatul a venit din străinătate după ce a aflat de aventura soției și a vrut să clarifice situația. Gheorghiță Nicai, soțul Alexandrei, era deja în vizorul polițiștilor, fiind acuzat de lovire.
Între timp, pe numele său a fost depusă și plângerea preotului care îl acuza de șantaj. Soțul înșelat a amenințat că va face publică aventura celor doi.
Oamenii legii au organizat, astfel, un flagrant, iar Gheorghiță Nicai a fost surprins în timp ce lua o sacoșă cu bani de la preot.
În urmă cu câteva zile, un ordin de protecţie a fost emis de judecătorii ieşeni pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.
Femeia a povestit cum a fost lovită cu picioarele de către soţ şi cum a fost salvată de poliţişti din maşina acestuia.
„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți.
Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi.
Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii ieşeni.
Soțul Alexandrei ar fi cerut preotului suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică relația amoroasă avută de cei doi.