Alex Velea, prima reacţie după ce Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan: Ba, de ce eşti mincinos?

Fulgy de la Clejani a fost prins de poliţişti, sâmbătă seara, în timp ce conducea maşina prin Bucureşti sub influenţa substanţelor interzise! La mai puţin de 24 de ore, fiul Vioricai şi al lui Ioniţă a făcut precizări cu privire la eveniment.

“În legătură cu ieri, nu pot să zic decât că trăiesc într-o ţară coruptă şi doar atât. Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seară pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru căţelul meu.

Am făcut un grătar cu toţi băieţii de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi.

De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarba, pentru că iarba este un drog psihoactiv, care îţi măreşte secreţia de dopamină, ceea ce înseamnă plăcere, şi serotonină, ceea ce înseamnă fericire. Automat atunci când te simţi bine şi eşti fericit, e un plus. Eu vă jur că sunt plictisit de droguri, când eu mă drogam nu ştia nimeni, când băgăm cocaină, când trăgeam, când fumam, când făceam greşeli. (…) În momentul de faţă nu mă droghez, am un progam foarte echilibrat şi merg la sală, pentru că sala m-a salvat de la dependenţa.

După petrecerea de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieţi de-ai lui care nu aveau niciun drog la ei. Am ajuns acasă la intersecţia de la Baba Novac unde era un filtru de poliţie cu 15, 16 maşini, unde am oprit şi am spus: Pot să fac dreaptă aici? Un poliţist mi-a spus: da. După ce am intrat în discuţie cu el m-a recunoscut şi mi-a cerut permisul şi buletinul doar ca să mă legitimeze. Mi-a făcut alcooltest. Care a ieşit 0 şi m-au lăsat să plec.

După aceea eu am luat-o înainte cu permisiunea poliţistului, am făcut dreapta. Am fost urmărit de o altă maşină de poliţie, iar atunci când am ajuns în faţa casei a dat drumul la girofar şi a mai chemat încă două maşini. Atunci mi-au făcut test de droguri. Apoi am plecat cu poliţiştii la IML, unde mi-au recoltat sânge şi salivă. S-a aflat că am THC 5. Am inhalat, am stat cu oameni care fumează iarba. V-am spus: eu sunt plictisit de ele. În legătură cu dosarul penal, nu cred că am, pentru că nu au venit analizele de la IML, durează 48 de ore”, a mai explicat Fulgy.