Alex și Marcel, cei doi bărbați din viața Iuliei, s-au întâlnit la priveghi:

Alexandru și Marcel, cei doi bărbați din viața Iuliei, s-au întâlnit ieri la priveghi.

Cei doi au venit pentru a-și lua rămas bun de la femeie și de la micuți.

În urma tragediei, care a șocat țara, Iulia și micuții ei au pierit. Alisa avea șase ani, iar Nicholas trei ani. Ei nu au mai avut nicio șansăla viață.

Mama lor, în vârstă de 33 de ani, i-a luat și au sărit în gol de la etajul zece.

Ieri, 05 mai 2022, a avut loc priveghiul lor, așa că rudele, părinții, dar și cei doi bărbați din viața Iuliei au fost prezenți.

Iulia și Alex Billi erau împreună de când ea avea 15 ani. S-au căsătorit, iar în anul 2020 au divorțat. Atunci, bărbatul a dorit separarea. Apoi, în viața Iuliei a intrat Marcel. Este un om foarte cunoscut în Timișoara.
Viața controversată a Iuliei

Viața ei s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe Marcel.

El este cunoscut pentru situația sa financiară extrem de bună, fiind patron la mai multe firme.

Iulia s-a îndrăgostit de el și ar fi divorțat de soțul ei, Alexandru. Ulterior s-a aflat că băiețelul nu ar fi copilul lui Alexandru.

Prima dată, s-a spus că Iulia și Alexandru aveau împreună doi copii. Ieri, un apropiat de-al celor doi a povestit că Iulia a rămas însărcinată cu Marcel, iar Alexandru ar fi primit-o înapoi, iertând-o și punând copilul pe numele lui.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN. El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este”, a povestit apropiatul, potrivit Observator.ro.

Când Iulia și Alex au decis să se recăsătorească, Marcel ar fi pornit un scandal de proporții.

Bărbatul a descoperit că Iulia dorește să mai dea o șansă căsniciei și să se despartă de el, Marcel ar fi început să o amenințe și să o terorizeze pe Iulia. Astăzi, Alexandru și Marcel s-au întâlnit la priveghi, potrivit aceeași surse.

Înmormântarea Iuliei și a copiilor ei va avea loc astăzi. Același prieten de familie a declarat că Marcel este o persoană extrem de periculoasă și că, cel mai probabil, de frica lui, Iulia a recurs la un astfel de gest.

„Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el! Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi că ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult”, a spus bărbatul, conform aceleiași surse.