Alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu în America.

Născută sub lumina reflectoarelor, într-una dintre cele mai cunoscute și controversate familii de la acea vreme din lumea

mondenă românească, Irina trăiește acum visul american, împreună cu mama sa,.

A reușit să mențină o relație specială cu tatăl ei, în ciuda faptului că îi desparte un ocean.

Redacția Playtech – Impact.ro a aflat, în exclusivitate, care este alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu și ce impact va avea asupra viitorului ei.

Fiica lui Irinel Columbeanu, un exemplu pentru colegii din America
Irina Columbeanu a venit pe lume într-una dintre cele mai bogate familii din România. De câțiva ani, după divorțul părinților ei, s-a mutat cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Acum, se pare că fiica lui Irinel Columbeanu se gândește foarte serios la viitorul ei, dorind să devină o persoană independentă și respectată.

Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare”, a adăugat acesta.