Al patrulea copil pentru Prințul William și Kate Middleton?

Prințul William și Kate Middleton sunt pregătiți să își mărească familia.
Cuplul regal are deja trei copii, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani, însă potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță. „Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate.
A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin și când Prințul George și Prințesa Charlotte se vor întoarce la școală în aprilie, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.
Kate Middleton a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.
„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit.
Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie.
După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.
Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.
„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atât timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.
În ceea ce privește sexul copilului, se pare că Ducesa de Cambridge își dorește încă o fetiță. Fiind extrem de apropiată de sora sa, Pippa, Kate vrea să îi ofere aceeași șansă Prințesei Charlotte, de a avea o soră mai mică, cu care să poată lega o relație specială.
„Vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută – să crească alături de o soră mai mică în care să se poată încrede și de care să aibă grijă”.