Adriana Trandafir, de la Asia Express, adevărul despre relația cu fiica sa, Maria Speranța:

Adriana Trandafir este una dintre cele mai puternice concurente de la Asia Express.

Actrița participă în competiția de la Antena 1 alături de fiica ei, Maria Speranța. Deși în concurs se înțeleg de minune, în trecut au avut anumite probleme, specifice relației părinte – copil.

Maria Speranța nu i-a călcat pe urme mamei sale. Ea este studentă la Marketing în Olanda. Tânăra a recunoscut că i-a fost dificil să iasă din umbra mamei sale, faima actriței răsfrângându-se și asupra sa.

Mama ei, pe de altă parte, admite că și-ar fi dorit ca fiica sa să să nu aibă aceste sentimente.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Maria Speranța de la Asia Express s-a lovit de preconcepții în Olanda
Ca orice student într-o țară străină, fiica Adrianei Trandafir s-a lovit și de reticența olandezilor când aflau că e româncă. Mama sa i-a oferit un sfat valoros care a ajutat-o să depășească acest hop.

“O dată mi-a spus: «Aici, în Olanda, când aud că sunt româncă, toți mă privesc într-un anumit fel și nu pot să fac nimic». I-am spus: «Ba da, poți să faci ceva. Poți să le arăți că zâmbetul personal și farmecul te ajută în primele 15 minute, dar pe urmă, prin ceea ce știi, trebuie să le demonstrezi că nu ești ceea ce cred ei și că a fi român nu este o rușine. Dacă ești conștientă de ce ai în cap, în suflet, poți să spui că nu este adevărat ceea ce gândesc”, mai povestește actrița.