Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce s-a logodit cu noul iubit: „Ne mai dorim un copil”

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit ieri cu noul ei iubit, George, iar cei doi au depus şi documentele la Starea Civilă pentru a deveni soţ şi soţie cu acte.
Cei doi viitori soți au deja planuri de viitor și spun că își doresc să devină părinți. Vedeta TV are doi fii, iar viitorul ei soț este și el tatăl unui băiat.
La doar câteva zile după ce s-a aflat că are un nou iubit, Adriana Bahmuțeanu a luat pe toată lumea prin surprindere – vedeta nu doar că s-a logodit cu noul ei iubit, George, ci urmează să devină și soție cu acte cât de curând.
Mai mult, vedeta în vârtă de 48 de ani își dorește să devină și mamă.
Când toată lumea credea că Bahmu se mărită cu iubitul grec, bărbatul alături de care o știa lumea de ceva timp, fosta soție a lui Silviu Prigoană a intrat în biserică la brațul noului ei iubit, George, un bărbat
care este stabilit în America de mulți ani și care știa prea puține despre celebritatea viitoarei sale soții.
Cei doi au primit taina logodnei și urmează, curând să devină soți și cu acte.
‘Sunt foarte fericită. Ce să mai spun? Suntem foarte fericiți împreună. Bineînțeles că am făcut acest gest pentru că mai am încredere în instituția căsătoriei’, a spus Adriana Bahmuțeanu, citată de FANATIK.
Vedeta, care mai are doi copii, din căsnicia cu Silviu Prigoană, spune că atât ea, cât și soțul ei, și el tată de băiat, își doresc să devină din nou părinți.
‘Ne dorim foarte mult o familie. Ne mai dorim și un copil. Avem deja, trei copii și ne mai dorim unul (Bahmu are doi bieți, iar George unul, n. red.).
Acum suntem la restaurant și petrecem’, a dezvăluit Adriana la scurt timp după ceremonia logodnei.
„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. Până acum a mers totul bine (…).
Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână.
Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut”, a declarat George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, în exclusivitate, la Antena Stars, la scurt timp după ceremonia din biserică.
Întîlnirea lor, una providențială a avut loc cu puțin în urmă, cea care le-a făcut cunoștință fiind chiar celebra Carmen Harra.