Adrian Minune, cele mai interesante dezvăluiri! Câte clase are, de fapt, și cât a câștigat cel mai mult într-o singură zi

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele din țara noastră. Celebrul cântăreț are o carieră de succes și a devenit cunoscut de mai bine de 20 de ani. Talentul său l-a adus pe cele mai înalte culmi și se menține pe poziții. El a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea sa, unde a răspuns la 40 de întrebări, care mai de care mai picante.

Adrian Minune are doar opt clase

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră. Celebrul interpret a fost invitatul lui Denise Rifai, unde a făcut cele mai interesante dezvăluiri din viața sa, dar și din cariera sa de succes. Mulți îl cunosc pe Adrian, dar puțini știu cine este el cu adevărat.

Adrian Minune este apreciat pentru sinceritatea sa, de care a dat dovadă și la Kanal D. Manelistul a recunoscut că nu a mers prea mult la școală și are doar opt clase. El urmat școala generală din Colentina și a mers la liceu doar câteva luni. A abandonat clasa a9-a pentru a se axa pe cariera sa muzicală.

Talentul i-a fost descoperit încă din școala generală, iar primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon. Ei au fost cei care l-au susținut cel mai mult și l-au dus la cei mai buni profesori pentru a-l ajuta să ajungă un om mare.

„La doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4-8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă, bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică, domnul Sfantu, iar mai apoi la domnul Florian”, a mărturisit Adrian Minune.

Adrian Minune a câștigat zeci de mii de euro într-o singură noapte
Adrian Minune a fost întrebat și cât de mulți bani a câștigat de la o singură cântare și a răspuns sincer, fără ocolișuri. Astfel, el a mărturisit că cel mai mare câștig a A venit din America, în 2002, unde a primit 60.000 de dolari de la o nuntă.

Cât despre averea lui, despre care se spune că ar fi una colosală, Minune spune că nu tot ce se vehiculează este adevărat. A recunoscut că are mai multe terenuri, dintre care unul valorează 500.000 de euro, dar nu a dat prea multe detalii despre toată averea lui. Deși are multe bunuri materiale, tot familia rămâne cea mai de preț pentru celebrul manelist.

”La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii(…) Referitor la evaluarea în presă e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!”, a fost răspunsul dat de Adrian Minune.