Adrian, băiețelul de 10 ani dat dispărut în Dolj, a fost găsit mort

Final dramatic. Adrian Ionuț, băiețelul de 10 ani dat dispărut în Dolj, a fost găsit înecat în Dunăre. Părinții lui sunt în stare de șoc.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că echipajul din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit, sâmbătă după-amiază, trupul copilului înecat în fluviul Dunărea.
Mai exact, la o distanţă de peste doi kilometri de zona indicată de unde ar fi intrat în apă. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că a deschis un dosar penal în urma morţii băiatului de zece ani.
A fost deschis dosar penal
“În continuarea activităţilor de căutare privind minorul disparut din comuna Călăraşi, în această după-amiază, în apropierea localităţii Dăbuleni, în Dunăre, a fost găsit trupul copilului. Acesta a fost adus la mal de lucrătorii ISU, fiind recunoscut de familie.
Trupul minorului va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii
infracţiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Dolj.
Tatăl micuțului a anunțat dispariția
În noaptea de joi spre vineri, polițiștii din Dăbuleni au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, că joi după-amiază fiul său Adrian Ionuţ Velcea, de 10 ani, a plecat la joacăşi nu a mai revenit acasă.
De acolo a început coșmarul și căutările. „În noaptea de 15 iulie a.c., ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați
prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 iulie a.c., ora 14:00, fiul său VELCEA ADRIAN IONUȚ, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii şi nu a mai revenit la domiciliu.
Semnalmente: înălţime 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt.
La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.
Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis, atunci, reprezentanții ISU Dolj.