Adina este femeia care a accidentat mortal cei patru muncitori din Iași. Femeia de 39 de ani a băut înainte de a se urca la volan

Adina a accidentat mortal patru bărbați în Iași. Tragedia a avut loc noaptea trecută. Șoferița a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Adina Iuliana Ghervase va intra după gratii. Ea a ucis noaptea trecută patru muncitori din Iași. Românca a băut alcool înainte de a conduce mașina.
Ea a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoutilitara în care se aflau bărbații.

Românca a fost găsită vinovată noaptea trecută de către oamenii legii, asta după ce a provocat un accident uriaș pe o stradă din Iași.

Adina nu s-a gândit la consecințe și s-a urcat la volan după ce a băut alcool. Șoferița a făcut mai multe drifturi și a urmat tragedia.

Șoferița a băut alcool înainte de a se urca la volan
Femeia a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea, astfel că aceasta s-a izbit de o clădire. Imediat a fost proiectată într-o autoutilitară în care se aflau opt muncitori la drumuri.

Patru dintre acești oameni au murit, medicii nu au putut face nimic pentru ei. În prezent, Adina este trasă la răspundere pentru moartea bărbaților. Celelalte patru victime au ajuns de urgență la spital.

Femeia a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale. După ce își va reveni din șoc va trebui să răspundă în fața legii. Adina riscă ani grei de închisoare după tragicul accident pe care l-a provocat și pentru că a lăsat patru familii îndoliate.