Adevărul despre tatăl lui Culiță Sterp, care și-a părăsit familia în urmă cu șapte ani

În sfârșit s-au aflat amănunte mai puțin știute despre tatăl lui Culiță Sterp, cel care și-a părăsit familia în urmă cu șapte ani. Astfel, chiar dacă au împreună patru copii, Nicolae și Geta nu au fost căsătoriți niciodată.

Tatăl lui Culiță este de profesie tot cioban și locuiește în Lugoj…

Culiță Sterp este un personaj extrem de popular și iubit datorită muzicii sale. Nu doar el este cunoscut, ci și familia lui. Fratele lui, Iancu, surorile, dar și mama Geta apar pe YouTube și la televizor, câștigând simpatia oamenilor de acasă.

În spatele succesului și a celebrității de care se bucură, faimosul Culiță Sterp de la Survivor ascunde o dramă. Este vorba despre faptul că tatăl său și-a părăsit familia în urmă cu aproape șapte ani și și-a văzut de viața lui.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit familia
Puține lucruri se știu însă despre tatăl lui Culiță și al fraților lui. Bărbatul nu a apărut în public decât o singură dată, fiind imortalizat într-o fotografie la nunta surorii lui Culiță. Asta și pentru că bărbatul a plecat de lângă familia lui și nu s-a mai întors niciodată. Tatăl lui Culiță Sterp se numește Nicolae (are același nume precum cântărețul) și în prezent locuiește la Lugoj.

El și mama lui Culiță s-au despărțit în anul 2014, atunci când bărbatul a hotărât să-și vadă de viață, departe de partenera lui și cei patru copii pe care-i aveau împreună. Nu s-a pus problema de divorț, pentru că el și mama Geta nu au fost căsătoriți niciodată. Tocmai de aceea, Culiță și frații lui poartă un alt nume față de mama lor. Ei au numele de familie Sterp, iar pe Geta o cheamă Gutiu. Nicolae se ocupă tot cu creșterea animalelor, el fiind de profesie cioban.