Adevărul despre Andreea Mantea și Cristi Mitrea. Vedeta TV a spus adevărul despre tatăl copilului ei

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp. În urma relației pe care au avut-o, cei doi au un băiețel pe nume David. În podcast la Cătălin Măruță, luptătorul de MMA a făcut o serie de dezvăluiri care au deranjat-o pe vedeta de la Kanal D.

Acum, aceasta și-a luat inima în dinți și s-a hotărât să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, în război?
Deși nu a durat, relația dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea a început frumos și s-a bazat pe dragoste. În urma accesteia, în urmă cu șase ani, s-a născut David Andrei. După ce relația acestora a ajuns la final, sportivul nu și-a văzut copilul până la vârsta de trei ani.

Potrivit celor declarate în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristi nu credea în totalitate că David este copilul lui. După toate aceste declarații, vedeta tv a vrut să spună clar și răspicat tot adevărul. Declarațiile oferite de aceasta pentru wowbiz.ro sunt de-a dreptul cutremurătoare.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, spune Andreea.