Adelina Pestrițu a picat BAC-ul. „La scris am luat numai 3,60”

Adelina Pestrițu e una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram. Are un succes uriaș și a devenit un exemplu de urmat pentru multe adolescente.

Bruneta în vârstă de 34 de ani a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards.

Asta înseamnă că Adelina Pestrițu este un deschizător de drumuri în comunitatea sa, dar și un trendsetter. Este urmărită de milioane de persoane pe conturile de socializare, iar mișcările sale sunt adesea copiate de cei care o urmăresc.

Adelina Pestrițu a picat BAC-ul
Adelina Pestrițu este, totodată, și imaginea multor branduri pe care le promovează și pentru care este plătită. Fosta prezentatoare TV are un discurs fără cusur și n-ar da niciodată de bănuit că a picat proba de bacalaureat chiar la limba română. Una dintre cele mai de succes vedete din România a picat BAC-u.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că, de fapt, a fost vorba despre o eroare, nicidecum despre faptul că nu a învățat. Bruneta a încurcat subiectul, astfel că nu a obținut nota de trecere. Chiar ea a vorbit despre acest subiect, pe care mulți l-ar considera unul rușinos.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina.