Actrița Natașa Raab e devastată. De ce s-ar putea să nu mai apară în reclamele care au consacrat-o (exclusiv)

Natașa Raab, cunoscută drept Coana Chiva de o țară întreagă, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

Deși aceasta ar putea să se bucure de succes și acum, ea se confruntă cu o boală autoimună ce i-a afectat grav proiectele de care se ocupa.

Aceasta duce momentan o viață extrem de grea și încearcă să meargă mai departe, chiar dacă este devastată pentru că s-ar putea să nu mai apară în reclamele ce au consacrat-o.

Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab

Natașa Raab, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave. Aceasta și-ar dori să revină pe

scenă și să reia seria spoturilor publicitare pentru o cunoscută firmă de lactate, dar o împiedică faptul că a fost

diagnosticată cu o teribilă boală autoimună. Actrița este extrem de supărată pentru că telefonul nu mai sună în timp ce

este tratată pentru a ține sub control problemele.
”Ultima colaborare cu firma de lactate am avut-o vara trecută. Acum aștept. Dar, nu cred că mă vor mai căuta, vom vedea. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine.”, a zis actrița pentru Impact.

Actrița a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi după ce a jucat pe scena Teatrului Național ‘Marin Sorescu’ din Craiova, dar și în serialele ‘Lumini și umbre’ și ‘Inimă de țigan’. Toată lumea o recunoaște din reclama în care o joacă pe Coana Chiva, rol pe care l-a obținut la un casting la care au participat peste 1000 de persoane.

Deși ar trebui să o ducă foarte bine, aceasta a recunoscut că nu totul este așa cum credeau mulți. ”Nu am bani mulți, dar mergem înainte!”, a mai spus ea.