Actorul Silviu Biriș s-a făcut preot. Un accident i-a schimbat viața

Actorul Silviu Biriș a luat o decizie radicală în viața lui și a ales să facă teologia. Deși este apreciat printre artiștii din România, Silviu Biriș a simțit, la un moment dat că trebuie să schimbe ceva și s-a făcut preot.

Totul a pornit de la un accident prin care actorul a trecut în urmă cu câțiva ani.

Silviu Biriș a trecut de la actorie la preoție
Silviu Biriș a suferit un accident care i-a schimbat percepția asupra vieții. Îndrăgitul actor și cântăreț a decis să facă teologia ca să devină preot. Invitat într-o emisiune TV, el a declarat că a reușit să se vindece și să treacă peste acea cumpănă, doar cu ajutorul credinței. Așa a ajuns să-și dorească să-l slujească pe Dumnezeu.

Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească, a declarat Silviu Biriș la Antena Stars.

Teologia a fost salvarea lui Silviu Biriș, cea care i-a redat bucuria. Actorul a vorbit și despre relațiile cu cei dragi, pe care noi oamenii le prețuim mult și care ne pot dezamăgi foarte tare pentru că ne punem toată baza în ei. Așteptările mari ne aduc dezamăgire, pentru că toți suntem oameni și greșim fără să ne dăm seama.

Dezamăgirea este tot din cauza noastră, deoarece de multe ori ne punem speranțe în cei din jurul nostru, dar sunt și ei oameni. Ei pot să meargă cu noi până într-un punct sau pot să-și revină. Noi îi urcăm pe un piedestal. Îi urcăm și judecăm după imagini. Nu știm ce este în sufletul lor, nu știm cu ce se luptă, nu-l luăm acasă, a mai spus Silviu Biriș.

Silviu Biriș nu este singur actor care a ales drumul preoției. Mihai Coadă, cunoscut pentru rolul lui Nelu Curcă din serialul La Bloc a devenit Părintele Valerian.