Acest amestec natural te poate salva de muste tantari sau gandaci de bucatarie

Mustele, tantarii si gandacii de bucatarie sunt insecte insuportabile care ne dau batai de cap. Exista solutii in comert, dar contin foarte multe substante.

Astazi va vom prezenta o solutie simpla si la indemana oricui – Iata cum sa il pregatiti! Pentru aceasta solutie aveti nevoie de cate o jumatate de cana de ulei vegetal, sampon si otet.

Instructiuni si mod de utilizare: Se adauga toate ingredientele intr-o sticla cu pulverizator se amesteca bine pana la omogenizarea completa a celor trei ingrediente, apoi, nu va ramane de facut decat sa pulverizati acele suprafete din casa in care observati insectele.

Amestecul este non-toxic si sigur de utilizat in jurul copiilor si animalelor de companie, fiind eficient impotriva insectelor. Pulverizati in fiecare zona a casei si veti observa muste si tantari cazuti in doar cateva ore! In acelasi timp o sa scapati si de gandacii de bucatarie.

Altă soluție: Ulei esential de lavanda: Uleiul esential de lavanda are un miros puternic si alunga insectele. Chiar daca este folosit de obicei in terapiile alternative impotriva stresului si a anxietatii, il poti folosi si pentru a scapa de mustele care ti-au invadat casa.

Cu ajutorul unei sticle cu pulverizator, aplica ulei esential de lavanda prin casa pentru a alunga insectele. Astfel, sacapi de insecte si ai un miros placut in casa.