Accident pe DN11! Mai multe echipaje au ajuns imediat la fața locului

În cursul zilei de joi, a avut loc un nou accident rutier din care au rezultat cinci victime. Un camion și o dubiță au intrat în coliziune pe Drumul Național 11.

Accident pe DN11! Mai multe echipaje au ajuns imediat la fața locului

Cinci persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier între un camion şi o dubiţă, pe drumul naţional DN 11, în localitatea Oituz.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că una dintre victime era inconştientă la sosirea forţelor de intervenţie.

„În accident au fost implicate 6 persoane. Au rezultat 5 victime, din care una inconştientă. La sosirea echipajelor, 2 persoane se aflau blocate în dubiţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Victimele au fost transportate la spital
Cele 5 victime au fost preluate de echipaje ime şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la spital.

La accident au intervenit un echipaj SMURD EPA, trei ambulanţe SAJ, un echipaj de descarcerare şi două echipaje de pompieri.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Miercuri a avut loc un accident în Mangalia
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, Claudia Tatarici, informează că în urma accidentului are a avut loc în zona gării din Mangalia, trei persoane au fost rănite, potrivit primelor date. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri și echipaje medicale.

De asemenea, ISU Dobrogea spune că în microbuz erau doar câteva persoane, în timp ce în autobuz era doar șoferul care are nevoie de ajutor pentru a fi scos, având în vedere că este încarcerat.

„Accident rutier în Mangalia, zona gării, între un microbuz şi un autobuz. În microbuz – aproximativ 5 persoane, în autobuz doar şoferul. Şoferul microbuzului este încarcerat. Intervin: Secţia Mangalia cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj pentru descarcerare, echipaje SMURD B Mangalia, SMURD B Tuzla, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) Port şi patru ambulanţe ale SAJ”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Răzvan Parconie.