Accident înfiorător în Dâmbovița: un microbuz cu elevi s-a răsturnat după ce s-a izbit de o mașină: 2 morți și 9 răniți | VIDEO

Clipe de viață și de moarte s-au derulat pe un drum din județul Dâmbovița, după ce un microbuz cu elevi s-a izbit violent de o mașină. Impactul a fost atât de puternic, încât autovehiculul s-a răsturnat. Conform primelor informații, s-au înregistrat doi morți și nouă răniți.

Accident mortal în Dâmbovița cu un microbuz în care se aflau 9 elevi

Un microbuz care transporta elevi a fost implicat într-un accident pe DN71, în apropierea localității Aninoasa, aflată în județul Dâmbovița. Surse din cadrul anchetatorilor susțin că vehiculul a intrat în coliziune cu un alt autoturism și s-a răsturnat pe șosea. Au urmat scene traumatizante: martorii au oprit mașinile și au alergat într-un suflet ca să ajute copiii.

Din nefericire, șoferul și persoana care îi supraveghea pe elevi pe durata deplasării au fost grav răniți și au fost declarați decedați la fața locului. Cei nouă adolescenți au avut nevoie de îngrijiri medicale amănunțite, iar la unitatea medicală șase dintre ei au fost transportați de echipajele de ambulanță. Ceilalți trei au ajuns cu mijloace proprii până la sosirea forțelor de intervenție.

La scurt timp după ce a fost făcut apelul la 112, la fața locului s-a făcut o mobilizare de forțe. Mai multe ambulanțe, echipaje SMURD, pompierii și polițiștii au intervenit de urgență.

După accidentul mortal, traficul rutier a fost oprit în totalitate în această dimineață. Polițiștii au deviat circulația pe străzi din localitate pentru a permite intervenția echipajelor specializate.