Accident cumplit la Ciorogârla. Un om a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp la Ciorogârla, în urma căruia un om a decedat pe loc.

Accidentul, în cadrul căruia a fost implicat un vehicul de mare tonaj, a avut loc în jurul orei 18.40, conform relatărilor unui martor.

Accidentul a avut loc spre sensul de mers spre Bolintin Deal.

Conform declarațiilor martorilor, șoferul unui autoturism ar fi intrat pe contrasens, ulterior intrând în coliziune cu TIR-ul din imagine. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat.

Tot astăzi, a mai avut loc un accident în oraşul Bolintin Vale. Mai precis, un minor în vârstă de cinci ani din oraşul Bolintin Vale a fost lovit, luni, de o autospecială de poliţie aflată în mişcare, pe o stradă din oraş, conform unui comunicat transmis de IPJ Giurgiu, copilul fiind nesupravegheat şi ieşind în fugă din curtea unui imobil, iar în urma incidentului nu ar fi rezultat vătămarea corporală a acestuia.

„Luni, 17 ianuarie, în jurul orei 12,40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de cinci ani, nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea unui imobil şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform sursei citate.