Abia Așteptau Ca Fetița Lor Să Vină Pe Lume, Dar Când Au Văzut Cum Arată…

Abia așteptau ca fetița lor să vină pe lume, dar când au văzut cum arată…
Ce a pățit, de fapt, biata copilă! La scurt timp după naștere, părinții ei au luat o decizie controversată
Părinții au fost șocați când au văzut că fetița lor a venit pe lume cu un semn din naștere care îi acoperă o mare parte din față.
Andrew, 34 de ani, și Lacey Jackson, 35 de ani, au fost șocați când au văzut că fetița lor Natalie a venit pe lume cu un semn uriaș pe față.
Semnul din naștere îi acoperă micuței o parte din frunte, nasul și se întide în jurul ochiului stâng, potrivit mirror.co.uk.
Părinții micuței povestesc ca au intrat în panică atunci când asistenta a ridicat copilul nou-născut după procedura de cezariană făcută mamei pe 9 ianuarie 2018.
“Am auzit primul ei scâncet și a fost un moment atât de special. Apoi, asistenta a ridicat-o ca să o văd și atunci am zărit semnul mare pe fața ei.
.
Era atât de frumoasă, dar semnul semăna cu o vânătaie și am fost îngrijorată că i-am făcut eu ceva în timpul sarcinii.
Medicii au spus că este doar un semn din naștere și atunci am gândit că este frumoasă și sănătoasă”, a declarat Lacey Jackson.
Mama lui Natalie avea însă sufletul strâns. Se gândea ce vor zice oamenii despre semnul din naștere al fetiței sale și se temea că oamenii nu vor vedea ce om frumos va crește din această cauză.
“În acel moment, am decis că o vom iubi foarte mult și că îi vom da încredere în lume, pentru a ne asigura că va vedea cât de frumoasă este și cum poate reuși să facă tot ce își propune”, a mai zis Lacey.