A venit momentul adevărului. Anamaria Prodan l-a confruntat pe Reghecampf: „Păi, ce bărbat ești, mă, nebunule?”

Anamaria Prodan este un nume cunoscut în lumea fotbalului și o apariție controversată în showbiz.

Dincolo de aceste lucruri, este o femeie puternică care ascunde multe povești interesante.

Câteva dintre ele au fost făcute publice prin intermediul lui Codin Maticiuc.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf
Extrem de sinceră, aceasta nu s-a ferit să discute despre suferințele prin care a trecut din cauza lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în fața lui Codin Maticiuc, căruia i-a povestit câte i-au fost date să trăiască alături de antrenorul Universității Craiova.

Celebra impresară a declarat că fostul ei soț le oferea bani altor femei de mai mulți ani. Cei doi s-au despărțit recent, iar de atunci antrenorul și-a asumat relația cu noua iubită.

Ce asta, mă? Păi, ăsta de opt ani de zile îi deschidea uneia salon, alteia îi dădea bani. Păi, ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?!”, a spus vedeta, la podcast-ul lui Codin Maticiuc.

”Numărul unu amândoi”
Anamaria Prodan mai are foarte puțin până la prima înfățișare în procedul de divorț, dar continuă să-l denigreze pe Reghecampf, fără să aibă vreo reținere.

Ea a recunoscut că i-a acceptat vreme de opt ani de zile amantlâcurile cu femei, fete de oraș care agață bărbați potenți financiar, dar acum pare că a ajuns la capătul puterilor și îl atacă ori de câte ori are ocazia. Mai mult, vedeta postează adesea fotografii în care apare în compania altor bărbați, care mai de care mai cunoscuți.

Printre cei cu care s-a fotografiat rivala Corinei Caciuc se numără și un star de la Hollywood. Este vorba despre Steven Seagal. Zeci de mii de fani au reacţionat la postarea Anamariei Prodan, iar comentariile au fost pe măsură.